hero image
 
 
 
 
 
ΤΕΝΤΕΣ
ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ | Σιδηροκατασκευές - Εμπόριο Σιδήρου - Μεταλλικά Έπιπλα - Τέντες Λήμνος


Η επιχείρησή μας “ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Λήμνο, συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των τεντόπανων, σας προσφέρει ποιοτικές λύσεις για την αποτελεσματική σκίαση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Μέσα από την μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων μπορείτε να επιλέξετε την τέντα που ταιριάζει καλύτερα στην αισθητική σας και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο και το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτουμε, μπορούμε να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για την σκίαση κάθε χώρου.
 
 

 


 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Τέντες με βραχίονα
  Τέντες κασέτα με βραχίονα
  Τέντες κάθετες
  Τέντες με αντιρίδες
  Τέντες με μπρατσάκια
  Τέντες καποτίνα
  Τεντοπέργκολες
  Ειδικές κατασκευές
 
Διαθέτουμε την πείρα και μπορούμε να κατασκευάσουμε σιδηροκατασκευή, προκειμένου να δώσουμε στον χώρο σας την σκίαση που χρειάζεται. Η έμπειρη ομάδα μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση τεντών, παντός τύπου, σε οικίες, εξοχικά, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες σε όλη την Λήμνο.

Με σκοπό να κάνουμε την ζωή σας πιο εύκολη, μπορούμε να σας παρέχουμε συστήματα σκίασης με την τεχνολογία αυτοματισμών. Σύγχρονες λύσεις για κάθε επαγγελματικό και προσωπικό χώρο ακόμα και για τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις σκίασης καθώς τα συστήματα μας είναι σχεδιασμένα ώστε να έχουν τη μέγιστη δυνατή αντοχή στο δυνατό άνεμο και τη βροχή.

Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, καθώς και η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων που έχουμε ορίσει εξαρχής. 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
η περάστε από το κατάστημά μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση για την κατασκευή που επιθυμείτε για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Λήμνο.